Seg vecka

Känns som att hela veckan försvunnit utan att jag fått något gjort :-S  Jag har sytt en hissgardin till köket, that´s it. Tygerna som jag väntat så på har äntligen kommit så jag ska sätta igång med att sy beställningarna. Först ska jag tvinga mig själv att fylla i ett antal olika blanketter, bland annat till hundarnas försäkringsbolag. Blää, inte min favoritsyssla precis att skriva i såna men man måste ju.

Köksgardinen sydde jag av ett randigt tyg (samma som i soffkuddarna) som jag breddade med hjälp av ett naturfärgat tyg:

Den virkade sjalen är klar och till salu! 375 kr vill jag  ha för den, frakten går på 48 kr med Posten eller 55 kr med Schenker. Sjalen är virkad i mestadels akrylgarn men det är några mindre rester ullblandat garn med, därför bör den handtvättas. Den är ca 158 cm bred i överkanten.

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Lisbet
    Mar 31, 2010 @ 14:23:10

    Jag är ute och trillar runt för att hitta lite inspiration. Har aldrig varit in på din sida så jag sitter här och tittar och läser med stort nöje. Jag måste bara försöka att komma igen senare om jag minns länken. Underbar blog.

    Lisbet

    • annalavinia
      Mar 31, 2010 @ 23:23:52

      Tack! 🙂 Kollar in din blogg också så har du min adress där 😉 Jag brukar uppdatera ofta och kommer att sätta fartigen här under helgen…